GOLDFINGERS PRAGUE – nejsmyslnější a nejnabitější show Erotického plesu

GOLDFINGERS PRAGUE je na vrcholu všech pražských strip klubů. Nádherné ženy, ohromné show, nekonečná zábava. Co je ale zajímavé? Tento klub milují, jak muži, tak i ženy!

Co v GOLDFINGERS PRAGUE uvidím a zažiju?

Jedním z našich vážených partnerů a hostů je celosvětově proslulý strip klub Goldfingers Prague, který najdete v hotelu Ambassador na Václavském náměstí. Klub má díky nádhernému prostoru bývalého divadla neopakovatelnou atmosféru, na kterou jen tak nezapomenete. Každou noc klub nabízí zábavu a show až do ranních hodin. Striptýzová vystoupení, lesbian show, autoerotika nebo akrobacie na tyči, šále, kruhu, to je každovečerní program. V klubu najdete nejkrásnější slečny z celého světa, dechberoucí show, kostýmy, zkrátka erotickou zábavu na úrovni. Aktuálně Goldfingers Prague uvádí velice svůdnou autoerotickou show Succuba, kterou exkluzivně uvidíte na Erotickém veletrhu 7. a 8. prosince. Na Erotickém plese uvidíte malou ochutnávku, a to show Sexy Goldfingers Bunnies.

Přijď na afterparty do GOLDFINGERS PRAGUE

Je nám potěšením pozvat vás na oficiální after párty do klubu Goldfingers Prague v hotelu Ambassador na Václavském nám. 5. Až do ranních hodin na vás čeká nezapomenutelná erotická show, dokonce i autoerotická live show Succuba a mnoho dalších show. Se vstupenkou na tento ples budete mít vstup ZDARMA, a to i dámy, takže páry jsou vítány. Dále máme pro vás bonus v podobě VIP slevy na konzumaci v Goldfingers, na stolech či u hostesek najdete vip kartičky, takže se tam všichni uvidíme a můžeme v této krásné erotické atmosféře pokračovat až do rozbřesku!

 

Prostory hotelu Belvedere
Přidejte se na údálost na Facebooku