Erotickým plesem bude provázet hvězda filmů pro dospělé Tarra White

Tarra White bude zářit na pódiu jako profesionální moderátorka!

Neexistuje v České republice člověk, který by sledoval porno a nevěděl, kdo Tarra White je. Jedna z nejvýznamnějších českých hereček filmů pro dospělé, která se zapsala nejen u nás, ale i v celém světě. V minulosti jsme se s ní mohli setkávat i na TV Nova, kde moderovala RedNews.  Nechyběla na žádné titulce erotického časopisu.

Po čase se rozhodla upustit od hraní a založila se svým manželem vlastní agenturu The White Models, které se věnuje do dnes.

Tarra White je hlavní tváří Erotického veletrhu Erofest už od prvního ročníku. Po dvou letech, kdy ale aktivně vystupovala se svou show a byla hlavní porotkyní v soutěži Miss Erotika se jí naskytla příležitost. Organizátoři se loni rozhodli Tarru povolat jako moderátorku celého programu, který Erofest provázel. Její pravou rukou byl slovenský striptér Diego. I on si s rolí moderátora poradil velmi dobře.

Letos tomu nebude jinak. Tarra se ujme role moderátorky, jak Erotického veletrhu v Bratislavě a Praze, tak i Erotického plesu, který se odehraje letos poprvé 19. 10. 2018 v hotelu Belvedere. Zda se postaví někdo po jejím boku jako druhý moderátor, to se zatím s jistotou neví.

Prostory hotelu Belvedere
Přidejte se na údálost na Facebooku