Slyšeli jste pecku „Vrátit se na Zem“ od Martina Hrubého? On a PartyLeaders živě na plese!

Na žádném plese nesmí chybět žádná živá kapela. Usměvavý sympaťák Martin Hrubý to na plese pořádně roztočí!

Martin Hrubý je muzikant, který zpívá a hraje na kytaru. Kromě svých vlastních má v repertoáru nepřeberné množství písní převzatých. Hledáte-li někoho, kdo by se vám postaral o hudební zábavu na vašem večírku nebo plese, nemusíte hledat dál. Pro nás byl jasnou volbou. Vše v tomto směru nabízí Martinova kapela PartyLeaders, která dokáže zahrát jakýkoliv hudební žánr.

Nejen, že je skvělým zpěvákem, ale je mu velmi blízká i role moderátora. Často se ocitá v roli konferenciéra. V roce 2010 působil například jako moderátor a porotce hudební soutěže „Skutečná liga“, vedl rozhovory s více než stovkou vystupujících kapel a konferoval všechny finálové večery. Takže není žádný zelenáč.

 

 

Martin zároveň nastartoval i svou vlastní kariéru a vydal aktuální song „Vrátit se na Zem“. „Výsledek mnohonásobně předčil má nejsmělejší očekávání. Astronomicky děkuji všem zúčastněným! Video jsem v Mníšku pod Brdy a v Neumětelích točil s absolutními umětely. Ode dneška je k vidění na mém YouTube kanále. Potit se celý den ve skafandru a válet se v toxické strusce s plnou pusou napěněného prášku do pečiva naštěstí stálo za to! Jsem rád, že mohu spolupracovat s lidmi, kteří dokonale UMÍ.“ prohlásil Martin humorně o novém videoklipu.

Mrkněte na jeho Facebook, kde najdete spousty dalších skvělých písní. Ale hlavně, na Erotickém plese se těšte na pořádnou jízdu, protože to kluci vezmou pořádně od podlahy a všichni protančíme střevíce!

 

Prostory hotelu Belvedere
Přidejte se na údálost na Facebooku